Balıkesir’in köklü geleneklerinden biri olan Geleneksel Bigadiç Panayırı, kapılarını coşkuyla açtı.
İlçede her yıl büyük bir heyecanla beklenen organizasyonun ilk gününde panayır alanı vatandaşlar ve çevre ilçelerden gelen misafirlerle dolup taştı.
Panayır Alanında Renkli Ve Hareketli Anlar
Panayır alanını ziyaret ederek tezgahları tek tek gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, panayırın ilçe ekonomisine ve sosyal hayatına büyük canlılık kattığını belirtti. İlk günden itibaren yoğun bir katılımın yaşandığı etkinlikte her yaştan vatandaş keyifli anlar yaşadı.

Başkan Göksel'den Tüm Balıkesirlilere Davet
Geleneksel panayır coşkusunun gün boyu ve önümüzdeki günlerde de artarak devam edeceğini vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Göksel, tüm Balıkesirlileri Bigadiç'e davet ederek şu ifadeleri kullandı:
"Geleneksel Bigadiç Panayırı’nın ilk gününde hemşehrilerimiz ve misafirlerimizle birlikte keyifli ve renkli anlara hep birlikte şahit olduk. Panayır alanımızda hareketlilik ve eğlence tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzde daha nice güzel günler var. Tüm hemşehrilerimizi ve misafirlerimizi Geleneksel Bigadiç Panayırı’nın coşkusunu birlikte yaşamaya bekliyoruz."






