Transfer sezonuna hızlı giriş yapan Galatasaray, stoper hattı için sürpriz bir ismi gündemine aldı. Ajax forması giyen genç milli stoper Ahmetcan Kaplan, sarı-kırmızılılara göz kırptı!
Ahmetcan Kaplan Galatasaray Yolunda!
Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre, Galatasaray yönetimi Ahmetcan Kaplan'ın transferi için Ajax ile temasa geçti. Oyuncunun da İstanbul devine gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.
"Galatasaray Ajax'ın stoperi Ahmetcan Kaplan'ı trasnfer etmeyi planlıyorç Oyuncunun şartları soruldu. Ahmetcan ayrılmak istiyor ve Galatasaray'a sıcak bakıyor."
Stoperde Alternatif: Lucumi de Gündemde
Ahmetcan Kaplan dışında, Kolombiyalı stoper Lucumi de Galatasaray’ın radarında. Ancak bu transferde henüz resmi bir gelişme yaşanmış değil. Savunma hattını güçlendirmek isteyen Cimbom, genç ve dinamik bir savunma hattı kurma hedefinde.
Muhabir: Haber Merkezi