Galatasaray’da Mario Lemina Şoku: Brezilya Devinden Transfer Kancası!
Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk serisini 4 yıla çıkaran Galatasaray'da, yeni sezon kadro planlaması tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda revizyona giden sarı-kırmızılılarda, orta sahanın dinamosu Mario Lemina’nın geleceği belirsizliğini koruyor.
Brezilya Basını Duyurdu: Atletico Mineiro Devrede
Fransız ve Brezilya basınında yer alan haberlere göre; Brezilya ekiplerinden Atletico Mineiro, Mario Lemina'yı kadrosuna katmak için resmi temaslara hazırlanıyor. Orta saha hattını güçlendirmek isteyen Brezilya ekibinin, Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihi itibarıyla sona erecek olan Gabonlu oyuncuyu yakından takip ettiği belirtildi.

TFF Yabancı Kuralı ve Sözleşme Belirsizliği
Galatasaray’da geride kalan sezonda 41 resmi maçta süre alan ve 3 gol, 2 asistlik performansıyla şampiyonluğa önemli katkı sunan Lemina için sarı-kırmızılı yönetimin tereddütlü olduğu iddia ediliyor. TFF’nin yeni yabancı kuralı düzenlemeleri sonrası kadro yapılanmasını revize eden Galatasaray'ın, deneyimli orta sahaya henüz yeni kontrat teklif etmediği ve bu durumun oyuncunun ayrılık ihtimalini güçlendirdiği ifade ediliyor.
"Okan Buruk Karar Aşamasında”
Kulüp kaynaklarına göre, teknik direktör Okan Buruk ve yönetim kurulu, yabancı kontenjanı ve oyuncunun maliyetini göz önünde bulundurarak Lemina'nın geleceği hakkında önümüzdeki günlerde nihai kararı verecek. 32 yaşındaki yıldız futbolcu ise şu an için kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye alarak, Galatasaray'dan gelecek haberi bekliyor.





