Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği derbinin ardından saha içinde tansiyon yükseldi.
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Kerem Aktürkoğlu ve Roland Sallai arasında başlayan gerginlik, diğer futbolcuların da dahil olmasıyla büyüdü. Olaylara polis ekipleri müdahale ederken, iki futbolcu kırmızı kart gördü.
26 Ekim 2026 Pazartesi günü oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi, yalnızca sahadaki mücadeleyle değil, karşılaşmanın ardından yaşanan olaylarla da gündeme geldi.
Victor Osimhen'in iki golüyle Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Galatasaray'da bitiş düdüğünün ardından saha içinde tartışma çıktı.
Kerem Aktürkoğlu ile Roland Sallai Arasında Gerginlik
Karşılaşmanın sona ermesinin hemen ardından Fenerbahçeli Kerem Aktürkoğlu ile Galatasaraylı Roland Sallai arasında sözlü ve fiziksel gerginlik yaşandı.
İki futbolcunun karşı karşıya gelmesi üzerine her iki takımın oyuncuları ve saha görevlileri araya girerek tarafları ayırmaya çalıştı.
Ancak tartışma kısa sürede büyüdü ve saha içindeki gerilim diğer bölgelere de yayıldı.
Olayların büyümesi üzerine polis ekipleri sahaya girerek güvenliği sağlamak ve futbolcular arasındaki gerginliği sonlandırmak için müdahalede bulundu.
Saha içindeki tartışmalar bir süre daha devam etti.

Abdülkerim Bardakcı ve Archie Brown'a Kırmızı Kart!
Kerem Aktürkoğlu ile Roland Sallai arasında yaşanan gerginliğin yanı sıra sahanın başka bir bölümünde de tartışma çıktı.
Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı ile Fenerbahçeli Archie Brown arasında kavga yaşandı.
İki futbolcu arasındaki olayın ardından maçın hakemi Atilla Karaoğlan devreye girdi.
Hakem Karaoğlan, saha içindeki gerginliğin yatışmasının ardından Abdülkerim Bardakcı ve Archie Brown'a kırmızı kart gösterdi.
Böylece Galatasaray'ın 2-1 kazandığı derbinin ardından iki takım da birer futbolcusunun kırmızı kart görmesiyle karşı karşıya kaldı.
DERBİ SONRASI YAŞANAN OLAYLAR
Maç: Galatasaray - Fenerbahçe
Tarih: 26 Ekim 2026 Pazartesi
Organizasyon: Trendyol Süper Lig 9. hafta
Maç sonucu: Galatasaray 2-1 Fenerbahçe
Hakem: Atilla Karaoğlan
İlk gerginlik: Kerem Aktürkoğlu - Roland Sallai
Diğer tartışma: Abdülkerim Bardakcı - Archie Brown
Kırmızı kart görenler: Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Archie Brown (Fenerbahçe)
Güvenlik müdahalesi: Polis ekipleri sahaya girdi.
Derbinin bitiş düdüğünden sonra yaşanan olaylar ve gösterilen iki kırmızı kart, karşılaşmanın ardından en çok konuşulan gelişmeler arasında yer aldı.





