Fenerbahçe’de son günlerde gündemi meşgul eden yönetim ve teknik kadro tartışmalarında önemli bir gelişme yaşandı.

Kulüp Başkanı Sadettin Saran, yapılan yönetim kurulu toplantıları sonrası “an itibarıyla” mevcut futbol aklıyla yola devam etme kararı aldı. Bu doğrultuda, birkaç gündür kulüpte görüşmelerde bulunan Devin Özek görevine devam edecek. Teknik direktör Domenico Tedesco da Fenerbahçe’nin başında kalacak.

Sadettin Saran-7


Devin Özek Görevine Döndü

Futbol direktörlüğü görevini sürdüren Devin Özek’in bugün Samandıra Can Bartu Tesislerine dönerek görevine başladığı öğrenildi. Bu karar, kulüp içinde son haftalarda yaşanan “futbol aklı” tartışmalarına da nokta koymuş oldu.


Ali Koç’tan Saran’a İki Tavsiye

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Koç ile Sadettin Saran arasında geçtiğimiz günlerde bir görüşme gerçekleşti. Koç’un, kendi döneminde futbol direktörlüğüne getirdiği Devin Özek için Saran’a “Onu gönderme” tavsiyesinde bulunduğu belirtildi.

Alikoç Sadettin Saran


Koç’un ayrıca teknik direktör Domenico Tedesco’ya da güvendiğini ifade ederek, İtalyan çalıştırıcıya şans tanınması yönünde görüş bildirdiği aktarıldı.

Muhabir: Haber Merkezi