CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in amcası Necati Özel için Manisa’da düzenlenen cenaze törenine katıldı.
Manisa’da toprağa verilen Necati Özel’in cenazesinde, CHP teşkilatından ve yakın çevresinden çok sayıda isim yer aldı. Törende taziyeleri kabul eden Özgür Özel ve ailesi, bu acı günlerinde yalnız bırakılmadı.
CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin de cenaze törenine katılarak Özgür Özel’e başsağlığı dileklerini iletti ve aileye destek oldu. Aytekin’in, törende Özel ailesiyle bir araya gelerek acılarını paylaştığı görüldü.
Cenaze namazının ardından Necati Özel, dualar eşliğinde Manisa’da son yolculuğuna uğurlandı. Törenin ardından katılımcılar aileye taziyelerini iletti.








