MHP MYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, 25 Eylül 2026 Cuma günü Balıkesir’in Körfez bölgesinde yoğun bir program gerçekleştirecek. Yüksel’in Burhaniye’de başlayacak ziyaretleri Gömeç’in ardından Edremit’te tamamlanacak.

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel'in 25 Eylül Cuma gününe ilişkin programı açıklandı. TBMM kayıtlarında da Yüksel'in MHP Balıkesir Milletvekili ve MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi olduğu belirtiliyor.

Açıklanan programa göre Yüksel'in gün içerisindeki ilk durağı Burhaniye Börezli Mahallesi olacak. Program saat 13.00'te cuma namazıyla başlayacak.

Yüksel daha sonra Burhaniye'de mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek, ardından MHP'nin Burhaniye, Gömeç ve Edremit ilçe başkanlıklarını ziyaret edecek.


Ekrem Gökay Yüksel’in 25 Eylül Programı

Yayımlanan programa göre Yüksel'in cuma günkü ziyaret takvimi şöyle:

  • 13.00: Burhaniye Börezli Mahallesi Camii – Cuma namazı
  • 13.45: Burhaniye Börezli Mahallesi ziyareti
  • 14.30: Burhaniye Kızıklı Mahallesi ziyareti
  • 15.15: Burhaniye Meydan ve Aliçetinkaya Caddesi esnaf ziyareti
  • 15.45: MHP Burhaniye İlçe Başkanlığı ziyareti
  • 17.00: MHP Gömeç İlçe Başkanlığı ziyareti
  • 18.30: MHP Edremit İlçe Başkanlığı ziyareti

Böylece Yüksel'in programında üç ilçeye yayılan toplam 7 ayrı ziyaret ve etkinlik bulunuyor.


Son Durak Edremit Olacak

Programın Burhaniye bölümünde mahalle ziyaretlerinin yanı sıra esnafla buluşma da yer alıyor. Saat 15.45'te MHP Burhaniye İlçe Başkanlığı'nı ziyaret edecek Yüksel, ardından Gömeç'e geçecek.

Saat 17.00'de MHP Gömeç İlçe Başkanlığı'nda olması planlanan Yüksel'in günün son programı ise 18.30'da MHP Edremit İlçe Başkanlığı ziyareti olacak.

Yüksel'in Edremit teşkilatıyla da yakın zamanda bir araya geldiği biliniyor; 5 Eylül'deki MHP Edremit İlçe Kongresi'ne de katılmıştı.

Muhabir: OSMAN KANTARLIOĞLU