Çevreyi kirleten moloz yığınları kaldırılıyor
Edremit’in Şahindere Mahallesi’nde uzun süredir çevre kirliliğine neden olan moloz yığınları, Edremit Belediyesi ekiplerinin çalışmalarıyla temizleniyor.
Ortak Çalışma ile Temizlik
Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, arıtma tesisi yanında izinsiz olarak dökülen moloz ve çeşitli atıkları iş makineleri yardımıyla alandan kaldırıyor.
Bölge Yeniden Düzenleniyor
Molozların taşınmasının ardından Temizlik İşleri ekipleri bölgede detaylı temizlik yaparak çevrenin düzenli ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.
“Mücadelemiz Sürecek”
Çalışmaları yerinde inceleyen Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci, çevre temizliğinin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:
“Vatandaşlarımızın sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamalarını önemsiyoruz. Bu tür izinsiz dökümlere karşı mücadelemizi sürdüreceğiz.”
Vatandaşlara Duyarlılık Çağrısı
Belediye yetkilileri, vatandaşlara izinsiz moloz ve atık dökümlerinin çevreyi kirlettiğini hatırlatarak, bu konuda duyarlı olmaya davet etti.