Belediyeye hibe edilen yeni konteyner yıkama aracı Dursunbey’de hizmet vermeye başladı. Araç, ilçenin temizlik çalışmalarına önemli bir katkı sağlayacak.
Başkan Ramazan Bahçavan, aracın hizmete girmesiyle konteyner hijyeninin daha sistemli yürütüleceğini belirtti.
Yeni Araç Hizmete Başladı
Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan’ın girişimleriyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca Dursunbey Belediyesine hibe edilen çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı ilçede kullanılmaya başlandı.
Toplam 12 ton kapasiteye sahip araç, ilçenin dört bir yanında bulunan binlerce konteyneri yıkayarak dezenfekte edecek.
Temizlik Çalışmaları Daha Etkili Yürütülecek
Belediye, yeni araç sayesinde ilçe genelindeki temizlik faaliyetlerinin daha düzenli, hızlı ve hijyenik şekilde sürdürüleceğini açıkladı.
Muhabir: Nazif İlboz





