Muhabir: Politika Gazetesi
DİDİM'DE DENİZE SIFIR OTEL SATIŞA ÇIKARILDI
Aydın'ın Didim ilçesinde 33 bin 338 metrekare alan üzerinde kurulu denize sıfır konumda 491 odalı otel kompleksi açık artırma ile satılacak.
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Didim-Akbük yolu üzerinde bulunan otelde 350 adet standart oda, 83 adet aile odası, 52 adet delüks oda, 3 adet suit oda, 3 adet kral dairesi bulunmaktadır. 1200 kişilik anfi tiyatro ve animasyon alanı vardır. Açık yüzme havuzu ve çocuklar için su kaydıraklı çocuk havuzu bulunmaktadır. Beş yıldızlı otellerin standartlarına uygun ebatlarda tenis kortunun ve mini golf tesisinin olduğu tespit edilmiştir. Otel girişinin önünde, otel kapasitesine yetecek iki katlı açık otopark , bodrum katta kapalı otopark bulunmaktadır.
1. artırma başlangıç tarih ve saati 29/11/2022 - 11:05, bitiş tarih ve saati ise 6/12/2022 - 11:05'tir.
Detaylı bilgi için tıklayınız.
Yorumlar
Trend Haberler
İnternet Neden Yavaşladı? 16 Nisan Sosyal Medyaya Bant Daraltma mı Geldi? İşte İnternet Hızındaki Düşüşün Nedeni!
RTÜK ve Kanallar Harekete Geçti! Teşkilat, Eşref Rüya ve Uzak Şehir Yayından mı Kaldırılıyor? Şiddet Sahnelerine Neşter!
Bugün Kuruluş Orhan Var mı, Saat Kaçta? 15 Nisan 2026 ATV Yayın Akışı ve 22. Bölümde Yaşanacaklar!
İnternet Neden Yavaşladı? Okul Saldırısı Sonrası Flaş Karar! X, Instagram ve WhatsApp’a Erişim Kısıtlaması
Fuat Göktaş Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? TFF'deki Görevi Ne? Ne İş Yapıyor?
Son Dakika! Marmaray'da Sabah Şoku! Aydıntepe İstasyonundaki "Üzücü Olay" Nedeniyle Seferler Tek Hatta!





