Çorlu’da Korkutan Kaza: Kafenin 3. Katından Düşen Genç Kadın Yaralandı

Tekirdağ’ın en işlek noktalarından biri olan Omurtak Caddesi üzerinde akşam saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Bir kafeteryanın en üst katında bulunan genç kadının metrelerce yükseklikten beton zemine düşmesi, çevredeki vatandaşlar arasında büyük panik yarattı.


Dengesini Kaybederek Pencereden Düştü

Olay, Çorlu ilçesi Kazımiye Mahallesi Omurtak Caddesi üzerindeki bir işletmede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre:

  • S.D. (25) isimli genç kadın, kafeteryanın 3. katında oturduğu esnada açık olan pencere kenarında dengesini kaybetti.

  • Talihsiz kadın, çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında 3. kattan aşağı düştü.


İlk Müdahale Olay Yerinde Yapıldı

Düşme ihbarının ardından olay yerine hızla 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan S.D.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Vücudunda kırıklar olduğu tespit edilen yaralı kadın, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Güncel Durum:

  • Yaralı: S.D. (25)

  • Sağlık Durumu: Hastanedeki tedavisi devam ediyor.

  • Soruşturma: Polis ekipleri, olayın kaza mı yoksa ihmal mi olduğunu belirlemek için kafeteryadaki görgü tanıklarının ifadelerine başvuruyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı