Çanakkale'de Kadın Cinayeti: Tartıştığı Eşini Başından Vurarak Öldürdü

Bayramiç ilçesi Cami Cedit Mahallesi Debboylar mevkisinde yaşayan Şefik S. ile eşi Selver S. (34) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Bir çiftlikte işçi olarak çalıştığı öğrenilen Şefik S., tartışmanın büyümesi üzerine yanındaki silahla eşine ateş etti.


Teslim Olduktan Sonra Acı Gerçek Ortaya Çıktı

Zanlı Şefik S., olayın ardından vakit kaybetmeden Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek suçunu itiraf etti ve teslim oldu. Zanlının ifadesi üzerine olay yerine ivedilikle polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede;

  • Selver S.'nin başından aldığı kurşun yarasıyla olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.


Çocuklarını Annesinin Evine Bırakmış

Olayla ilgili kahreden bir detay da ortaya çıktı. Şefik S.'nin, cinayeti işlemeden önce sabah saatlerinde iki çocuğunu ilçeye bağlı Yassıbağ köyündeki annesinin evine götürdüğü öğrenildi. Bu durum, olayın planlı olup olmadığına dair şüpheleri de beraberinde getirdi.


Adli Süreç Başlatıldı

Olay yerinde incelemelerini tamamlayan polis ekipleri, Selver S.'nin cansız bedenini otopsi yapılmak üzere morga kaldırdı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan zanlı Şefik S.'nin, sağlık kontrolünden geçirilerek Bayramiç Adliyesi'ne sevk edilmesi bekleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı