Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşayan vatandaşlar için enerji dağıtım şirketinden önemli bir duyuru geldi.
İlçenin büyük bir bölümünü etkileyecek olan OSOS (Otomatik Sayaç Okuma Sistemi) işlemleri nedeniyle 9 Mart Pazartesi günü planlı bir elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintinin uzun süreli olması sebebiyle bölge sakinlerinin ve işletme sahiplerinin günlük planlarını bu saat aralıklarına göre düzenlemesi büyük önem taşıyor.
Gemlik Kurşunlu Bölgesinde Kapsamlı Kesinti
Gemlik ilçesine bağlı Kurşunlu mevkii, 9 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan teknik çalışmaların merkez üssü olacak. Enerji dağıtım şebekesindeki teknolojik altyapıyı iyileştirmek adına yapılacak olan bu işlemler sırasında bölgeye enerji verilemeyecek.
-
Kesinti Zamanı: Çalışmalar sabah saat 09:00 itibarıyla başlayacak ve akşam 17:00'ye kadar devam edecek.
-
Etkilenen Mahalle: Kesinti programından doğrudan Kurşunlu mahallesi etkilenecektir.
Kesintiden Etkilenen Sokaklar ve Bölgeler
Kurşunlu mahallesindeki çalışma alanı oldukça geniş bir sokağı kapsamaktadır. Kesinti uygulanacak başlıca bölgeler arasında şunlar yer alıyor:
-
Ana Bölgeler: Huzur, Yıldız, Gökkuşağı, Türk, Lale Çıkmazı, Güleryüz, Ozan, Senar ve Çevre Yolu.
-
Sokak Listesi: Bahçelievler 1-2-3-4, Deva, PTT, Camii Çıkmazı, Mareşal, Sahil Yolu, Belediye, İskele 1 ve Menekşe sokakları.
-
Özel Mevkiiler: On Dört Evler Mevkii, Yeşil Vadi ve çeşitli site yerleşimleri de bu 8 saatlik kesinti listesinde bulunuyor.




