Fenerbahçe'de Guirassy Transferinde Son Nokta: Borussia Dortmund'dan Net Mesaj!
Fenerbahçe başkan adaylarından Hakan Safi'nin transfer gündemine aldığı ve Aziz Yıldırım'ın da yakından takip ettiği iddia edilen Gineli yıldız Serhou Guirassy için Alman devi Borussia Dortmund cephesinden flaş bir açıklama geldi.
Hakan Safi'nin İddialı Sözleri Yankı Uyandırdı
Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, geçtiğimiz günlerde Antalya'daki kongre üyeleriyle yaptığı toplantıda transfer çalışmalarına dair net ifadeler kullanmıştı. Safi, "Guirassy ile Nisan ayının 23’ünde bizzat görüştüm. Yarın da görüşmeye devam edeceğiz. Bu kardeşiniz onu alacak inşallah" diyerek transferdeki kararlılığını vurgulamıştı.
Dortmund Genel Müdürü Lars Ricken'den Kesin Duruş
Safi'nin açıklamalarının ardından Alman basınında geniş yankı bulan transfer iddialarına Borussia Dortmund Genel Müdürü Lars Ricken noktayı koydu. Westdeutsche Allgemeine Zeitung gazetesine konuşan Ricken, oyuncuyu göndermeyi düşünmediklerini belirtti.
Teklif Yok: Ricken, "Serhou için şu ana kadar herhangi bir teklif almadık. Onu göndermeyi düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.
Başarı Vurgusu: Genel müdür, 30 yaşındaki futbolcunun son iki sezonda Dortmund formasıyla değerini fazlasıyla kanıtladığını sözlerine ekledi.
Transfer İçin Zorlu Engel
Gazetede yer alan bilgilere göre, Borussia Dortmund yönetimi Guirassy'nin transferi için ancak 40 milyon Euro'yu aşan bir teklif gelmesi durumunda görüşmelere kapı aralayabilir. Ayrıca, oyuncunun sözleşmesindeki fesih maddesinin Fenerbahçe gibi kulüpler için geçerli olmadığı belirtiliyor.





