Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında araç şarampole yuvarlandı. Olayda 5 kişi yaralandı. Ekipler anında müdahale etti.
Balıkesir’in Bigadiç ilçesi ile Altıeylül arasında bulunan Bigadiç-Balıkesir Karayolu Çağıl Mevkii’nde yaşanan trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi. Henüz plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen araç, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.
İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden Bigadiç ve Altıeylül Grup Amirliği ekipleri, kazaya kısa sürede müdahale etti. Araç içerisinde bulunan 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak olay yerinde sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazaya Ne Sebep Oldu?
Kazanın nedeni henüz netlik kazanmazken, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Bölge trafiğinde kısa süreli aksama yaşanırken, jandarma ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Kaza yeri olan Çağıl Mevkii, daha önce de benzer kazalarla gündeme gelmişti. Bu durum, yolda güvenlik önlemlerinin artırılması gerekliliğini bir kez daha gözler önüne serdi.