Beşiktaş’tan Ayrılması İstenen Necip Uysal’dan İlk Açıklama: “Süreci Bekleyeceğiz”
Beşiktaş Kulübü, 22 yıldır formasını giyen tecrübeli futbolcu Necip Uysal ile kaleci Mert Günok’a yeni takım bulmaları yönünde talepte bulundu. Özellikle camiada uzun yıllar hizmet veren Necip Uysal’ın bu karara ilişkin ilk açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.
Gazeteci Fatih Doğan’a konuşan Uysal, yaşanan süreci sakin bir şekilde değerlendirdi. Tecrübeli oyuncu, “Bizim bildiğimiz de yapılan açıklama. Sergen hocanın sportif kararı dediler. Bildiğimiz başka bir gerekçe yok. Denedim ama hocayla da henüz konuşamadık. 22 yıldır şerefle formasını giydiğim camiama en ufak zarar verecek bir ifade kullanmak istemiyorum. O yüzden süreci anlamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Kulüp yönetimi, hem Necip Uysal hem de Mert Günok için takım değiştirme kararı aldı. Bu süreç, Beşiktaş camiasında tartışmalara neden oldu.





