Beşiktaş'ta Kale Karıştı: Ersin Destanoğlu İçin Avrupa Devleri Sırada!
Beşiktaş, gelecek sezonun şampiyonluk kadrosunu kurmak için düğmeye basarken, iç transferde beklenmedik bir krizle karşı karşıya kaldı. Siyah-beyazlıların altyapısından yetişen ve şampiyonluklarda pay sahibi olan Ersin Destanoğlu, sözleşmesinin sonuna yaklaşırken takımdan ayrılma sinyalleri veriyor.
Sözleşme Krizi ve Kariyer Planı
25 yaşındaki file bekçisi, Mert Günok’un yokluğunda sergilediği performansla kalitesini bir kez daha kanıtlasa da, yönetimle sözleşme uzatma konusunda henüz ortak bir noktada buluşamadı. Beşiktaş yönetiminin "sezon sonu görüşelim" stratejisi, Avrupa hayalleri kuran Ersin cephesinde beklenen karşılığı görmedi. Genç eldivenin artık birinci kaleci olabileceği bir projede yer almak istediği ve yedek kulübesine sıcak bakmadığı belirtiliyor.
Avrupa'dan 3 Dev Talip: Arda Turan Faktörü!
Bonservisi elinde olma avantajıyla Avrupa kulüplerinin radarına giren Ersin Destanoğlu için en ciddi iddialar Belçika ve Ukrayna'dan geliyor.
Westerlo & Club Brugge: Belçika ekipleri, milli kalecinin durumunu yakından takip ediyor.
Shakhtar Donetsk: En dikkat çeken iddia ise Ukrayna devi Shakhtar Donetsk'ten geldi. Arda Turan’ın çalıştırdığı Shakhtar'ın, Ersin için resmi girişimlerde bulunduğu ve genç kaleciyi kadrosuna katmak için ısrarcı olduğu ifade ediliyor





