Yeni sezon hazırlık kamplarını Slovakya’da sürdüren Beşiktaş’ta sıcak bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. Siyah-beyazlıların bu akşam Macaristan temsilcisi MTE 1904 KFT ile oynayacağı ikinci hazırlık maçının başlangıç kadrosu resmen açıklandı.
Teknik direktör Vincenzo Italiano önderliğindeki Beşiktaş, sahaya gençlerin ve yeni isimlerin ağırlıkta olduğu dinamik bir kadroyla çıkıyor.
Sahadaki Kaptan Wilfred Ndidi! İşte Beşiktaş'ın İlk 11'i
Kulübün resmi hesaplarından paylaşılan kaynaklara göre, Beşiktaş'ın Macar ekibine karşı sahada yer alacak ilk 11'i şu isimlerden oluştu:
- Kaleci: Emir
- Savunma ve Orta Saha Grubu: Ndidi (Kaptan), Olaitan, Cerny, Taylan, Djalo, Devrim, Emirhan, Yasin, Fahri Kerem
- Hücum Hattı: Semih
Kadrodaki en dikkat çekici detay ise tecrübeli orta saha oyuncusu Wilfred Ndidi'nin sahaya takım kaptanı olarak çıkması oldu.
Kulübede Genç Ağırlığı: Siyah-Beyazlı Yedekler
İtalyan teknik adam Vincenzo Italiano, maçın ilerleyen dakikalarında hamle yapmak üzere yedek kulübesinde şu futbolculara şans tanıyacak:
Yedek Kulübesi: Emre, Kartal Kayra, Uduokhai, Mustafa Erhan, Rıdvan, Mustafa Azem, Cumali, Ali, Ozan, Kartal, Asım Efe.
Slovakya kampındaki bu ikinci hazırlık müsabakasında teknik heyetin, özellikle genç oyuncuların ve takıma yeni katılan isimlerin son durumunu yakından gözlemlemesi bekleniyor.





