Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Teksüt Fabrikası’nda meydana gelen yangının kontrol altına alındığını, ancak iki işçinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
Balıkesir’in Gönen ilçesinde bulunan Teksüt Fabrikası’nda çıkan yangın, ekiplerin yoğun çabası ve gönüllülerin desteğiyle kontrol altına alındı. Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yangında ne yazık ki iki işçinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.
Palaz, “Hayatını kaybeden kardeşlerime Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır diliyorum.” ifadelerini kullanarak üzüntüsünü dile getirdi.
Ekip ve Gönüllülere Teşekkür
Yangının söndürülmesinde görev alan tüm ekiplere ve gönüllülere teşekkür eden Başkan Palaz, “Canla başla mücadele eden hemşehrilerime ve tüm görevlilere yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.
Muhabir: Politikam 2