Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 7 mahalleyi etkileyen su kesintisi yaşanıyor.

Paylaşılan kesinti bilgilerine göre UEDAŞ'ın trafo değişimi nedeniyle oluşan arıza sonucu Yeni Mahalle, Edincik, Ayyıldız, Çalışkanlar, Paşabayır, Paşakonak ve Paşakent'te saat 13.15'te kesilen suyun 17.00'ye kadar yeniden verilmesi planlanıyor.


Bandırma'da geniş bir bölgeyi kapsayan su kesintisi başladı. Kesinti programında yer alan bilgilere göre ilçedeki 7 mahalle çalışmadan etkileniyor.

Kesintinin nedeni olarak “UEDAŞ trafo değişimi nedeniyle oluşan arıza” gösterildi.

Su kesintisinin saat 13.15'te başladığı, çalışmaların ise 17.00'de tamamlanmasının planlandığı bildirildi.


Bandırma'da Sular Hangi Mahallelerde Kesildi?

Paylaşılan bilgilere göre su kesintisinden etkilenen 7 mahalle şöyle:

  • Yeni Mahalle
  • Edincik Mahallesi
  • Ayyıldız Mahallesi
  • Çalışkanlar Mahallesi
  • Paşabayır Mahallesi
  • Paşakonak Mahallesi
  • Paşakent Mahallesi

Kesinti süresinin planlandığı şekilde tamamlanması halinde söz konusu mahallelere saat 17.00 itibarıyla su verilmesi bekleniyor.

Ancak arıza çalışmalarının durumuna bağlı olarak suyun verilme saatinde değişiklik yaşanabileceği için 17.00 bilgisi planlanan bitiş saati olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: Kevser Yoldaş