Muhabir: Politika Gazetesi
Balıkesir Toplu Taşıma Ücretleri 2024 (Balkart)
Balıkesir’de 1 Eylül’den geçerli olmak üzere toplu taşıma ücretlerine yüzde 30 zam yapıldı. Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Rıza Tekin “ Dolmuş Taksi ve Minibüslerde Balkart’lı binişlerde öğrenci ücreti 7 liradan 9 liraya, sivil ücreti ise 10 liradan 13 liraya çıktı” dedi.
Balıkesir’de toplu taşıma ücretlerine yüzde 30 zam geldi. 1 Eylül’den itibaren uygulanmaya başlanacak yeni tarifeye göre Dolmuş Taksi ve Minibüslerde Balkart’lı binişlerde öğrenci ücreti 7 liradan 9 liraya, sivil ücreti ise 10 liradan 13 liraya çıktı.
“MAZOTA YÜZDE 55 ZAM GELDİ”
Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Rıza Tekin, toplu taşıma ücretlerine en son 26 Haziran’da zam geldiğini belirterek “O tarihten bugüne kadar mazota yüzde 55 zam geldi, biz yüzde 30 zam aldık, hem esnafımızı hem vatandaşımız düşünüyoruz.
Ülkenin üçte biri depremden yıkılmış durumda. Burada bir yük var. Aldığımız zam yeterli değil. Esnafımızı enflasyonun altında ezdirmemek için mücadele ediyoruz” dedi.
Yorumlar
Trend Haberler
2026 Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün? Bayram Ne Zaman Başlıyor, Okullar Uzayacak mı? İşte Tatil Takvimi!
14 Mart Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu! İşte Kazanan Numaralar:
17 Mart Süper Loto Sonuçları Belli Oldu! İşte Kazanan Numaralar:
Migros Bayramda Açık mı? Bugün 20 Mart Cuma Bayramın 1. Günü Migros Açılış Saati Değişti mi?
2026 Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün? Bayram Ne Zaman Başlıyor, Okullar Uzayacak mı? Tatil Takvimi!
18 Mart Şans Topu Sonuçları Belli Oldu! İşte Kazanan Numaralar:





