Balıkesir’de 2 Kasım Kesinti Programı: Elektrik Kesintisi Altı İlçeyi Etkileyecek

Balıkesir’de 2 Kasım 2026 Pazartesi günü planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Altıeylül, Ayvalık, Gömeç, Manyas, Savaştepe ve Sındırgı’da bazı mahallelerde uygulanması beklenen kesintilerin saatleri belli oldu. Su ve doğalgaz kesintisi içinse yarına ilişkin listelenmiş bir duyuru bulunmuyor.

Yeni haftaya kesintiyle başlayacak Balıkesirliler, özellikle elektrik çalışmalarından etkilenecek mahalleleri ve saat aralıklarını araştırıyor. Açıklanan programa göre kesintiler ilçelere ve mahallelere göre farklı saatlerde uygulanacak.


Balıkesir’de 2 Kasım elektrik kesintisi hangi ilçelerde?

2 Kasım Pazartesi günü planlı elektrik kesintisi beklenen ilçeler ve öne çıkan mahalleler şöyle:

Altıeylül: Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde 09.00–13.30 saatleri arasında farklı çalışmalar kapsamında kesinti uygulanacak.

Ayvalık: Sahil Kent bölgesinde 09.00–17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi bekleniyor.

Gömeç: Keremköy’de 09.00–17.00 saatleri arasında kesinti yapılacak.

Manyas: Çarşı ve Yeni mahallelerinde 13.30–16.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Savaştepe: Minnetler ve Eğerci mahallelerinde 09.30–17.30 saatleri arasında kesinti yaşanacak.

Sındırgı: Alacaatlı ve Kozlu mahallelerinde 09.30–17.30 saatleri arasında planlı kesinti uygulanacak.


Kesintilerden etkilenecek vatandaşlar nelere dikkat etmeli?

Elektrik kesintilerinin farklı saat aralıklarında uygulanması nedeniyle vatandaşların kendi mahalleleri için belirtilen zaman dilimini dikkate alması gerekiyor. Özellikle gün içerisinde elektrikle çalışan cihazları kullanacak veya işlerini kesintisiz enerjiye göre planlayacak kişilerin saatleri göz önünde bulundurması önem taşıyor.

Belirtilen saatler, kesinti programında yer alan çalışma aralıklarını gösteriyor. İlçe ve mahalle bazındaki farklılıklar nedeniyle Balıkesirlilerin yalnızca kendi bölgelerine ilişkin bilgileri takip etmesi gerekiyor.


Balıkesir’de 2 Kasım su kesintisi olacak mı?

2 Kasım 2026 Pazartesi günü için Balıkesir genelinde listelenmiş bir planlı su kesintisi duyurusu bulunmuyor. Bu nedenle yarın için su kesintisi yaşanacağı belirtilen bir mahalle veya ilçe bilgisi mevcut değil.


Balıkesir’de yarın doğalgaz kesintisi yaşanacak mı?

Doğalgaz kesintisi konusunda da 2 Kasım tarihine özel doğrulanmış bir planlı kesinti duyurusu bulunmuyor. Mevcut bilgiler doğrultusunda yarın için açıklanmış bir doğalgaz kesintisi programı yer almıyor.

Balıkesir’de 2 Kasım Pazartesi günü için öne çıkan kesinti başlığı elektrik çalışmaları olacak. Altı ilçedeki belirli mahalleleri kapsayan programın dışında su ve doğalgaz kesintisine ilişkin yarına özel bir duyuru bulunmuyor.

Muhabir: Sibel Çobanoğlu