Balıkesirspor’un 100 Bin Forma Kampanyasına Vali Ustaoğlu’ndan Tam Destek
Balıkesir’in en önemli markalarından biri olan Balıkesirspor’da, kulübe sürdürülebilir mali kaynak sağlamak ve şehirdeki kırmızı-beyazlı aidiyeti güçlendirmek amacıyla başlatılan "100.000 Forma Kampanyası" tüm hızıyla devam ediyor. Şehrin dinamiklerini harekete geçiren dev kampanya kapsamında kulüp yönetiminden önemli bir ziyaret gerçekleştirildi.
Başkan Mert Alper Acar'dan Teşekkür Ziyareti
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Mert Alper Acar, kulüp yöneticileriyle birlikte Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, kulübün mevcut durumu, gelecek hedefleri ve şehir genelinde büyük heyecan uyandıran 100 bin forma projesindeki son gelişmeler ele alındı.
Başkan Acar, kampanyanın başlangıcından itibaren kulübün yanında duran ve Balıkesirspor’un şehirle bütünleşmesine öncülük eden Vali İsmail Ustaoğlu’na camia adına teşekkürlerini iletti.

"Balıkesirspor Şehrimizin En Önemli Ortak Paydasıdır"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ise, Balıkesirspor’un kentin en birleştirici unsurlarından biri olduğunu vurguladı. Kulübün başarısı için kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Vali Ustaoğlu, kırmızı-beyazlı kulübe yeni sezonda ve yürütülen kampanyada başarılar diledi.





