Ayvalık, bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Sarımsaklı Trophy Festivali ve Uluslararası Kültür ve Halk Oyunları Günleri ile renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor.
6 farklı ülkeden gelen 750 dansçı, Sarımsaklı’da izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

6 Ülkeden 750 Dansçı Sarımsaklı’da Buluştu
Kültürlerin dansla buluştuğu 23. Sarımsaklı Trophy Festivali, görkemli bir başlangıç yaptı. 6 farklı ülkeden 18 farklı ekibin yer aldığı festivalde, toplam 750 dansçı sahne alarak kendi kültürlerine ait yöresel halk oyunlarını sergiledi. Sarımsaklı semalarında müzik ve dansın birleştiği anlar, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Festival Coşkusu Bu Akşam Devam Ediyor
Ayvalık Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen bu dev organizasyonun ilk gecesi büyük bir ilgiyle tamamlandı. Kentin kültürel çeşitliliğine katkı sağlayan bu şölende, belediye yönetimi tüm sanatçıları "Kentimize hoş geldiniz" diyerek selamladı.
Festival coşkusu hız kesmeden devam ediyor. Organizasyonun ikinci gecesi, bu akşam saat 21.00’de Sarımsaklı’da gerçekleşecek. Ayvalık Belediyesi, tüm vatandaşları bu renkli dans ve müzik şölenine davet etti.






