Altındağ’da Plansız Su Kesintisi: ASKI’dan Açıklama

Altındağ ilçesinde 7 Kasım 2025 tarihinde öğleden sonra plansız su kesintisi yaşandı. Solfasol Mahallesi Hacı Bayram Veli Caddesi’nde meydana gelen içme suyu şebeke borusu arızası, bölgede suyun tamamen kesilmesine veya basıncın düşmesine neden oldu. ASKI yetkilileri, yaşanan aksaklık nedeniyle vatandaşlardan özür diledi ve sabır ile anlayış talep etti.


Su kesintisinden etkilenen bölgeler arasında Solfasol Mahallesi, Doğantepe Mahallesi ve Yıldıztepe Mahallesi’nin bazı kesimleri bulunuyor. Kesintinin ne kadar süreceği ve arızanın giderilme süreci hakkında yetkililer detaylı açıklama yaptı.


ASKI’dan Kesinti ve Arıza Açıklaması

ASKI yetkilileri, arızanın Solfasol Mahallesi’nde meydana geldiğini ve içme suyu şebeke borularında oluşan teknik bir arıza nedeniyle plansız bir kesinti yapmak zorunda kaldıklarını duyurdu. Yetkililer, “Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz” ifadelerini kullanarak, kısa süre içinde sorunun giderileceğini belirtti.

Muhabir: Haber Merkezi