Beypazarı'nda Sular Kesildi! ASKİ'den Kritik Arıza Açıklaması
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşayan binlerce vatandaşı yakından ilgilendiren önemli bir su kesintisi haberi geldi. ASKİ (Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi) tarafından yapılan resmî duyuruya göre, Beypazarı'ndaki su arıtma tesisinde meydana gelen teknik bir arıza nedeniyle ilçe genelinde plan dışı su kesintisi yaşanmaktadır.
Kesintiden Etkilenen Bölgeler
Arıza, bölgesel değil Beypazarı genelini kapsayacak şekilde meydana gelmiştir. Bu nedenle ilçe merkezindeki tüm mahallelerde su akışı geçici olarak durdurulmuştur.
Çalışmalar Ne Zaman Bitecek?
ASKİ teknik ekipleri, arıtma tesisindeki sorunu gidermek ve ilçeye yeniden su verebilmek için yoğun bir çalışma yürütmektedir. Kesintiyle ilgili kritik bilgiler şu şekildedir:
Arıza Başlangıç Zamanı: 2 Haziran 2026, saat 19:50
Tahmini Tamir ve Su Veriliş Zamanı: 3 Haziran 2026, saat 07:00
Beypazarı ilçesindeki vatandaşlarımızın, su kesintisi süresince gerekli önlemleri almaları önemle rica olunur. Arızanın giderilmesinin ardından suların kademeli olarak şebekeye verilmesi beklenmektedir. Kesintiyle ilgili tüm güncel gelişmeleri ve ASKİ'nin resmî duyurularını takip etmeye devam edeceğiz.



