Muhabir: Politika Gazetesi
YASADIŞI DENİZ PATLICANI AVCILARINA OPERASYON
Ayvalık ilçesinde, Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurlarınca yasa dışı deniz patlıcanı avcılığına yönelik çalışmada 3 kişiye idari para cezası verildi.
"Deniz dibinin akciğerleri" olarak tanımlanan deniz patlıcanlarının yasa dışı yollarla avlanarak, deniz canlılarının sürdürülebilirliğine zarar verilmesine yönelik faaliyetlerle mücadelesini sürdüren ekipler, 3 kişiyi suçüstü yakaladı.
Bu kişilere toplam 14 bin 564 lira ceza uygulayan ekipler, ayrıca ruhsatsız ahşap tekne, bir takım dalış kıyafeti ve yasa dışı avcılıkta kullanılan materyallere el koydu.
Operasyonda, avlanan 1 ton deniz patlıcanını denize geri bırakan ekiplerin, yasa dışı su ürünleri avcılığı ile mücadeleye devam ettiği belirtildi.
Yorumlar
Trend Haberler

ASKİ Duyurdu! Ankara'da Su Kesintisi! 12 Mahallede Sular Yok!

BASKİ Duyurdu! Balıkesir'de Su Kesintisi! 4 İlçede Sular Yok!

ASKİ Duyurdu! Ankara'da Su Kesintisi! Mamak, Altındağ ve Kazan'da 36 Mahallede Sular Yok!

23 Ağustos Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! İşte Kazanan Numaralar:

BASKİ Duyurdu! Balıkesir'de Su Kesintisi! Bandırma ve Marmara Adası'nda Sular Yok!

BASKİ Duyurdu! Balıkesir Burhaniye'de Su Kesintisi!