Muhabir: Politika Gazetesi
YANGIN İÇİN 38 HELİKOPTER 15 UÇAK SEFERBER
Muğla’nın Marmaris ilçesinde 21 Haziran günü çıkan orman yangınına sabahın ilk ışıkları ile hava müdahalesi başladı. 38 helikopter ve 15 uçak alevleri söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Marmaris Bördübet Adalar mevkiinde akşam saatlerinde başlayan orman yangını geniş bir alana yayılarak üç gündür etkisini sürdürüyor. Gece boyunca devam eden söndürme çalışmaları, sabahın ilk ışıkları ile havadan da devam ediyor. Bugün sabah itibari ile 38 helikopter ve 15 uçak alevlerle mücadele etmeye başladı. Dün akşam Azerbaycan’dan gelen amfibi uçağı da yangın söndürme çalışmalarına katılıyor.
Yangının Değirmenyanı Yeşilbelde mevkii sırtlarında, Marmaris-Datça karayolu kuzey hattı boyunca devam ettiği öğrenildi.
Yorumlar
Trend Haberler

Beşiktaş Transfer Bombasını Patlattı! Tiago Djaló İçin Pazarlıklar Başladı!

Ünlü Oyuncu Atakan Özkaya'nın Acı Günü! Babası Yaşamını Yitirdi!

22 Ağustos On Numara Sonuçları Açıklandı! İşte Kazanan Numaralar:

Beşiktaş'ta Nakamura, Lauriente ve Davitashvili Transferleri Tamam! Yeni Transferler Yolda!

ASKİ Duyurdu! Ankara'da Su Kesintisi! 12 Mahallede Sular Yok!

Beşiktaş Transfer Bombasını Patlattı! Danilho Doekhi İçin Görüşmeler Başladı!