OSIMHEN'DEN GALATASARAY'DA TRANSFER OPERASYONU: "LOOKMAN VE ONYEDIKA'YI İKNA EDİYORUM!"
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid karşısında 39 gün sonra sahalara dönen Victor Osimhen, maç sonunda yaptığı açıklamalarla yer yerinden oynattı. Nijeryalı yıldız, ismi Galatasaray ile anılan milli takımdan arkadaşları Ademola Lookman ve Raphael Onyedika ile bizzat görüştüğünü ve onları sarı-kırmızılı formayı giymeye davet ettiğini açıkladı.
"Dünyanın En Büyük Kulüplerinden Birine Gelin"
Atletico Madrid beraberliği sonrası basın mensuplarına konuşan Osimhen, Galatasaray taraftarını heyecanlandıran şu ifadeleri kullandı:
"Onyedika ve Lookman ile konuştum. Afrika Uluslar Kupası ve Dünya Kupası elemelerinde onlara Galatasaray'ı, bu muazzam taraftarı ve kulübün büyüklüğünü uzun uzun anlattım. Dünyanın en büyük kulüplerinden birine gelip bizimle oynamalarını çok isterim. Karar onların ama ben ikna etmek için elimden geleni yapıyorum."

Nijerya Çıkarması: Lookman ve Onyedika Kimdir?
Galatasaray'ın transfer listesinin ilk sıralarında yer alan iki isim de Avrupa futbolunun yükselen değerleri arasında:
Ademola Lookman: Atalanta formasıyla Avrupa Ligi'nde tarih yazan kanat oyuncusu, hızı ve bitiriciliği ile tanınıyor.
Raphael Onyedika: Club Brugge'ün orta sahadaki dinamosu, sertliği ve oyun kurma becerisiyle tam da Okan Buruk'un aradığı profil olarak öne çıkıyor.

Osimhen: "Taraftarı ve Herkesi Çok Özledim"
Sakatlık ve milli takım süreci nedeniyle takımdan uzak kalan Osimhen, geri dönüşüyle ilgili de duygusal mesajlar verdi:
"Geri dönmek harika bir his. Taraftarlarımızı ve bu atmosferi çok özledim. Atletico gibi güçlü bir rakibe karşı iyi bir performans sergiledik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, genel performanstan memnunum."





