Fenerbahçe'de En-Nesyri ve Fred Krizi! Ümit Karan'dan Sadettin Saran'a Sert Mesaj: “Satış Listesine Koyacaksın”
UEFA Avrupa Ligi'nde büyük bir zafer kazanan Fenerbahçe'de, galibiyete rağmen bazı oyuncuların performansı tartışma yarattı. Eski futbolcu ve yorumcu Ümit Karan, maç sonrası yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.
Sarı-lacivertliler, Kadıköy’de konuk ettiği Fransız temsilcisi Nice’i 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Fenerbahçe'nin iki golü de milli yıldız Kerem Aktürkoğlu’ndan geldi.
Ümit Karan’dan Çok Sert Yorum: “Bu İkisi Olmaz!”
Maçın ardından Ekol Sports ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Ümit Karan, Fenerbahçe’nin iki yıldız oyuncusu En-Nesyri ve Fred hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
Ümit Karan’ın açıklamaları şöyle:
“En-Nesyri ve Fred’i devre arası satış listesine koyacaksın. En-Nesyri, Fenerbahçe’nin santrforu değil, hiçbir zaman da olmayacak. 2 senedir söylüyorum; En-Nesyri olmaz, Fred de olmaz. Sadettin Saran başkan, acil takviye. Ligde de gidemez bu takım.”
Karan, takımın bu yapıyla hem Avrupa’da hem Süper Lig’de zorlanacağını belirterek, devre arasında radikal adımlar atılması gerektiğini vurguladı.