Antony Transferinde Flaş Gelişme! Türkiye'den 3 Büyük Kulüp Devrede

Manchester United'da istenmeyen oyuncular listesine eklenen Antony için transfer süreci hız kazandı. Geçtiğimiz sezonu Real Betis formasıyla geçiren ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki Brezilyalı yıldız için Türkiye’nin 3 büyük kulübü; Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş devreye girdi.

United'da Kara Liste: Antony İçin Ayrılık Kararı

Manchester United Teknik Direktörü Ruben Amorim, yeni sezon planlamasında düşünmediği 5 oyuncuyu yönetime bildirdi. Bu isimlerden biri olan Marcus Rashford, Barcelona’ya transfer olurken; Antony, Jadon Sancho, Tyrell Malacia ve Alejandro Garnacho da gözden çıkarıldı.

United yönetimi, bu oyunculara kulüp bulmaları yönünde resmi talimat verdi. Antony’nin ayrılığı ise büyük ölçüde kesinleşti. Kulüp, yıldız oyuncunun takımda kalması durumunda sezon boyunca yedek kulübesinde oturabileceğini bildirdi.


Antony


Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Devrede!

İngiltere merkezli Stretty News’in haberine göre; Türkiye’nin 3 büyük kulübü Antony ile ciddi şekilde ilgileniyor. Özellikle sezon sonunda satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinde duruluyor. Haberde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın, Manchester United’ın belirlediği 35 milyon sterlinlik bonservis talebini şu an için ödemeye yanaşmadığı, ancak kiralık modelini kabul ettiği belirtildi.

Real Betis ve Benfica da Antony'nin Peşinde

Antony’nin eski kulübü Real Betis de yıldız oyuncuyu kadrosuna yeniden katmak istiyor. Ancak yüksek maaş yükü ve bonservis bedeli, İspanyol kulübünü geri adım atmaya zorluyor. Öte yandan Benfica da Antony için devreye girdi. Ancak oyuncunun ilk tercihinin, hem Avrupa’da kalmak hem de düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek olduğu ifade edildi.

Antony, Suudi Arabistan kulüplerinden gelen cazip teklifleri ise geri çevirdi. 2026 Dünya Kupası için formda kalmak istediğini belirten Brezilyalı yıldız, Asya kıtasına transfer olma fikrine sıcak bakmıyor.

Transfer Bu Hafta Sonuçlanabilir

Manchester United ve Antony cephesinden gelen bilgilere göre, transfer sürecinin bu hafta netlik kazanması bekleniyor. Türkiye'nin üç büyük kulübü arasındaki rekabet ise bu transferi daha da ilgi çekici hale getiriyor.

Muhabir: OSMAN KANTARLIOĞLU