Son dakika: Suriye'de MİT ve TSK'nın art arda başarılı operasyonları sonucu köşeye sıkışan PKK/YPG terör örgütü, Tel Rıfat kırsalındaki TSK üssüne kalleş bir saldırı düzenledi. Çok namlulu roketatar saldırısında 5 polis ile 3 asker yaralanırken; yaralanan polislerimizden biri bu sabah şehit oldu.

Suriye'de, PKK/YPG terör örgütünün TSK üssüne yönelik düzenlediği roketatarlı saldırıda 5 polis ile 3 asker yaralandı. Sabah saatlerinde yapılan açıklamada yaralılardan kıdemli baş polis memuru Hüseyin Şimşek şehit olduğu duyuruldu.

Suriye'nin PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Tel Rıfat kırsalındaki teröristler tarafından, akşam saatlerinde Dabık bölgesindeki Türk Silahlı Kuvvetlerinin üs bölgesine çok namlulu roketatar saldırısı düzenlendi.

Son Dakika: Suriye'de TSK üssüne kalleş saldırı! 5 polis ile 3 askerimiz yaralandı

Saldırıda üs bölgesinde bulunan 5 özel harekat polisi ile 3 asker yaralandı. Yaralı güvenlik güçleri saldırının ardından bölgeden tahliye edilerek, ambulanslarla Gaziantep ve Kilis'te bulunan hastanelere kaldırıldı. Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İzmir Özel Harekat Şube Müdürlüğünden geçici olarak Suriye Görev Gücü'nde görevlendirilen ve terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonrası yaralanan kıdemli baş polis memuru Hüseyin Şimşek şehit oldu.

Muhabir: Politika Gazetesi