Muhabir: Politika Gazetesi
TRAFODA ELEKTRİK AKIMINA KAPILARAK HAYATINI KAYBETTİ
Edremit ilçesinde elektrik kesintisi yaşanan bölgeye giden ekipler trafo içinde bir kişiyi akıma kapılmış şekilde ölü olarak buldu.
Edinilen bilgiye göre, Eski Bayramyeri’nde saat 21.30 sıralarında elektrikler kesildi. Bunu üzerine bölgeye arıza ekipleri sevk edildi. Arıza ekipleri bir kişinin trafo içinde sırt üstü yatmış şekilde gördü ve durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri şahsın olay yerinde öldüğünü tespit etti. Polisin yaptığı incelemede hayatını kaybeden kişinin A.Ç. (28) olduğu öğrenildi. Yapılan ilk incelemelerde Çolpan’ın elektrik akımına kapılarak öldüğü tahmin ediliyor.
İddiaya göre, şahsın trafonun yan tarafında bulunan penceredeki demir telleri pense ile keserek hırsızlık amacıyla içeri girdiği ileri sürüldü. Ayrıca trafo içerisinde meydana gelen küçük çaplı yangın da itfaiye tarafından söndürüldü. Mahalleye elektrik akımı da güvenlik için kesildi.
Elektrik akımına kapılarak ölen A.Ç.'nin çeşitli suçlardan 5 ayrı suç kaydı olduğu öğrenildi. A.Ç'nin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu’na sevk edildiği öğrenildi.
Yorumlar
Trend Haberler
Son Dakika Balıkesir'de Korkutan Deprem!
10 Aralık Şans Topu Sonuçları Belli Oldu! İşte Kazanan Numaralar:
Son Dakika! Levante – Villarreal Maçı Ertelendi! Karşılaşma Neden Ertelendi? Ne Zaman Oynanacak?
Son Dakika! 4.7 Büyüklüğünde Deprem!
10 Aralık Sayısal Loto Sonuçları Belli Oldu! İşte Kazanan Numaralar:
15 Aralık Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! İşte Kazanan Numaralar:


