Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 30 ilde toplam 312 muhtelif arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı TOKİ’nin resmi duyurusuna göre, ihaleler 10 Eylül 2025 Salı günü saat 10.30’da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile İstanbul TOKİ Hizmet Binası’nda yapılacak.


🏙️ Balıkesir’de 2 Konut + Ticaret Alanı Satışa Çıkıyor

Balıkesir’in Karesi ilçesinde, yatırımcıların dikkatini çekecek 2 konut + ticaret alanı açık artırma ile satışa sunulacak. Şehrin gelişen bölgelerinden birinde yer alan bu arsalar, hem konut yatırımı yapmak isteyenlere hem de ticari alan arayışında olan girişimcilere önemli fırsatlar sunuyor.

💰 Ödeme Kolaylıkları ve İndirim Avantajları

· %25 peşinat + 48 ay vade


· %40 peşinat + 36 ay vade


· %15 peşinat + 60 ay vade seçenekleriyle ödeme imkânı sağlanıyor.


· Peşin ödemelerde ise %15 indirim uygulanacak.


· Ayrıca satışa sunulan arsalar KDV’den muaf olacak.

🌍 30 İlde 312 Arsa Yatırımcılarını Bekliyor

Balıkesir’in yanı sıra İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Kayseri, Mersin, Tekirdağ, Aydın, Şanlıurfa gibi birçok ilde konut, ticaret, sanayi, sağlık, özel eğitim ve sosyal tesis alanı niteliğinde arsalar açık artırmada yeni sahiplerini bulacak.

Muhabir: Haber Merkezi