Trendyol 1. Lig Play-Off birinci tur mücadelesinde Erzurumspor FK’yi 2-0 mağlup ederek yarı finale yükselen Teksüt Bandırmaspor’da Teknik Direktör Mustafa Gürsel, galibiyetin ardından yaptığı açıklamada oyuncularını kutlayarak, “Maçı istediler ve kazandılar. Şimdi hedefimiz final ve Süper Lig” dedi.

Bandırma’da oynanan karşılaşmada sergilediği etkili futbolla rakibini saf dışı bırakan Teksüt Bandırmaspor, taraftarı önünde galibiyetle sevindi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Mustafa Gürsel, hem sahadaki mücadeleye hem de oyuncuların motivasyonuna övgüde bulundu.

"Tek Maçtı, Kazanmayı Bildik"

Gürsel, play-off’un ligden farklı bir yapıda oynandığını vurgulayarak, “Artık farklı bir statüdeyiz. Bu karşılaşma tek maçtı ve hata kaldırmıyordu. Takım olarak bu bilince sahiptik. Oyuncularım istekliydi, iki golle maçı almayı başardık. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

"Finale ve Süper Lig’e Odaklandık"

Başarılı teknik adam, önlerinde iki ayaklı yarı final eşleşmesi olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Şimdi bu galibiyeti unutarak önümüzdeki maça odaklanmalıyız. Dört gün sonra sahadayız. Hedefimiz finale kalmak ve oradan da Süper Lig bileti almak. Bunun için tüm hazırlıklarımızı titizlikle yapacağız. Turnuvayı kazanan taraf olup, Bandırmaspor’u hak ettiği Süper Lig’e taşıma gayretindeyiz.”

Bandırma Camiasında Büyük Sevinç

Erzurumspor karşısında net bir galibiyet elde eden Teksüt Bandırmaspor’da hem futbolcular hem de taraftarlar büyük sevinç yaşarken, yönetimden teknik ekibe kadar herkesin gözü şimdi yarı finalde. Taraftarlar ise takımlarına olan inançlarını sosyal medyada yaptıkları destek mesajlarıyla ortaya koydu.

Kaynak: Anadolu Ajansı