Susurluk’ta Ekipler Sahada: 6 Mahallede Yol, Asfalt, Boya ve Arıtma Çalışması

Susurluk’ta Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekipler, Demirkapı’dan Sultaniye’ye, Alibey’den Kışla’ya kadar birçok noktada farklı çalışmalar yürütüyor.

Susurluk’ta mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik saha çalışmaları sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hazırlanan çalışma programı doğrultusunda ilçenin farklı noktalarında yol, asfalt, taş tamiri, boya ve yeni arıtma çeşmesi çalışmalarına devam ediyor.

Günün ilk çalışması Demirkapı Mahallesi Yeni Yerleşim Alanı’nda gerçekleştirildi. Ekipler burada çıkma asfalt serme çalışması yürütürken, farklı mahallelerde de eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor.


Susurluk Çalışma1


Demirkapı’da çıkma asfalt çalışması

Fen İşleri ekiplerinin çalışma noktalarından biri Demirkapı Mahallesi Yeni Yerleşim Alanı oldu.

Ekipler bölgede çıkma asfalt serme çalışması gerçekleştirerek yol düzenleme çalışmalarına devam etti. Çalışmaların, mahalledeki yol kullanımının daha düzenli hale getirilmesine yönelik program kapsamında sürdürüldüğü belirtildi.


Sultaniye’de Şehit Pilot Rafet Yılmaz Caddesi’nde çalışma

Çalışmalar Sultaniye Mahallesi’nde de devam ediyor.

Ekipler, Şehit Pilot Rafet Yılmaz Caddesi’nde taş tamiri çalışmalarını sürdürüyor. Cadde üzerindeki ihtiyaç bulunan noktalarda gerçekleştirilen çalışmaların program dahilinde devam ettiği bildirildi.


Alibey ve Kulat mahallelerinde taş tamiri

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bir diğer çalışma adresi ise Alibey ve Kulat mahalleleri oldu.

Her iki mahallede de taş tamiri çalışmalarına devam eden ekipler, belirlenen noktalarda yol ve zemin düzenlemelerine yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.


Alibey’de cami ve şadırvan boyanıyor

Alibey Mahallesi’nde yalnızca yol çalışması yapılmıyor.

Mahallede bulunan cami ve şadırvanda boyama çalışmaları da ekipler tarafından sürdürülüyor. Böylece mahallede farklı ihtiyaçlara yönelik çalışmalar eş zamanlı olarak yürütülüyor.


Susurluk Çalışma


Kışla Mahallesi’nde yeni arıtma çeşmesi

Çalışmaların bir diğer adresi Kışla Mahallesi oldu.

Ekipler burada yeni arıtma çeşmesi yapımı için çalışmalarını sürdürüyor. Projenin tamamlanmasıyla mahallede yeni bir kullanım alanının hizmete sunulması planlanıyor.


Susurluk’ta çalışmalar mahallelere yayılıyor

Susurluk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında aynı gün içerisinde ilçenin farklı mahallelerinde farklı ihtiyaçlara yönelik uygulamalar gerçekleştiriliyor.

Demirkapı’da çıkma asfalt serimi, Sultaniye, Alibey ve Kulat mahallelerinde taş tamiri, Alibey’de cami ve şadırvan boyama çalışması yapılırken, Kışla Mahallesi’nde ise yeni arıtma çeşmesinin yapımı devam ediyor.

İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde sürdürülen çalışmaların, belirlenen program doğrultusunda devam edeceği belirtildi.

Muhabir: Nazif İlboz