Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın enkazından bir kişi daha sağ olarak çıkarıldı.
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde dün akşam meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki deprem sonrası, Kaymakamlık binası karşısında yer alan ve tamamen yıkılan binada arama-kurtarma ekiplerinin çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Ekipler, enkaz altındaki bir kişiden gelen ses üzerine yoğunlaştı. Titizlikle yürütülen çalışmalar sonucunda afetzede, bulunduğu noktadan çıkarılarak omuzlarda ambulansa taşındı. Yaralı, hızla hastaneye sevk edildi.
Bir Kişi Daha Enkaz Altında
Yetkililer, yıkılan binada hâlâ bir kişinin daha enkaz altında olduğunu değerlendiriyor. Ekipler, termal kameralar ve hassas dinleme cihazlarıyla arama faaliyetlerini sürdürüyor.
Daha önce aynı binadan 4 kişi sağ olarak kurtarılmıştı. Böylece kurtarılanların sayısı 5’e yükseldi.