Yarıyıl tatiline özel olarak düzenlenen etkinlik kapsamında Sındırgılı öğrenciler, İstanbul’da unutulmaz bir spor deneyimi yaşadı.
Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen organizasyon, gençleri hem sporun birleştirici gücüyle buluşturdu hem de hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Etkinlik, öğrenciler için hem motivasyon hem de ilham kaynağı oldu.
Öğrenciler Beşiktaş – Kayserispor Maçını Yerinde İzledi
Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde düzenlenen etkinlik kapsamında, SIBEM ve Sındırgı Belediyespor bünyesindeki öğrenciler, yarıyıl tatilinde Beşiktaş – Kayserispor karşılaşmasını Tüpraş Stadyumu’nda canlı olarak izledi. Tribünlerde büyük bir heyecan yaşayan öğrenciler, Süper Lig atmosferini doyasıya deneyimleme fırsatı buldu.

Cengiz Ünder Sürprizi Unutulmaz Anlara Sahne Oldu
Karşılaşmanın ardından öğrenciler, Beşiktaş forması giyen hemşehrileri milli futbolcu Cengiz Ünder ile bir araya geldi. Genç sporcular için büyük bir moral ve motivasyon kaynağı olan bu buluşma, etkinliğin en özel anlarından biri oldu. Öğrenciler, Cengiz Ünder ile sohbet ederek hatıra fotoğrafları çektirdi.

Spor ve Kültür Odaklı Etkinlikler Devam Edecek
Etkinliğin hayata geçirilmesinde desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a teşekkür edilirken, Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde çocukları ve gençleri sporla ve kültürle buluşturan projelere devam edileceği vurgulandı. Yetkililer, bu tür organizasyonların gençlerin sosyal gelişimine önemli katkılar sunduğunu ifade etti.





