Muhabir: Politika Gazetesi
SİİRT'TE “EREN KIŞ-24” OPERASYONU BAŞLATILDI
İçişleri Bakanlığınca Siirt’te 545 personelin katılımıyla “Eren Kış-24 Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın” operasyonu başlatıldı.
Bölgede barınan teröristleri ara-bul-yok et taktiğiyle etkisiz hale getirmek, eylem hazırlıklarını boşa çıkarmak ve bölgedeki huzur ve güven ortamını pekiştirmek maksadıyla Siirt'te “Eren Kış-24 (Siirt-Akmeşe) Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın” operasyonu başlatıldı. Operasyonda Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 545 personel görev alıyor.
İçişleri Bakanlığımca operasyonlar hakkında yapılan açıklamada, “Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Kış Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor” denildi.
Yorumlar
Trend Haberler

23 Ağustos Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! İşte Kazanan Numaralar:

Iğdır FK - Vanspor FK Maçının İlk 11'leri Belli Oldu!

ASKİ Duyurdu! Ankara'de Su Kesintisi! 2 İlçede Sular Kesik!

Yerli Otomobil ve Hurda Teşviki Müjdesi! 2025 Hurda Teşviki Çıkacak Mı? Hurda Teşviki Kimleri Kapsıyor? Şartlar Neler?

Benfica - Tondela Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Kerem Aktürkoğlu Oynayacak Mı?

UTTS'de Süre Uzatıldı! UTTS İçin Son Gün Ne Zaman? İşte Detaylar: