Ziraat Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor’u 4-1 mağlup ederek çeyrek finale lider yükselen Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonu yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu.

Takımın yükselen form grafiğini çarpıcı bir benzetmeyle özetleyen Yalçın, hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisi öncesi camiaya umut aşıladı.


🏥 "Yoğun Bakımdaydık, Odaya Çıktık"

Sezon başında yaşanan form düşüklüğüne ve toparlanma sürecine değinen Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın şu anki durumunu tıbbi bir metaforla anlattı. Takımın henüz tam olarak iyileşmediğini ancak ayağa kalktığını belirten Yalçın şunları söyledi:

"Beşiktaş kupalar kazanmaya alışık bir camia. Lige konsantre olmakta sorunlar yaşadık ama devre arası transferleriyle toparlandık. Biz yoğun bakımdaydık, odaya çıktık. Hala istediğimiz konumda değiliz ama oraya gelmek için çok çaba sarf ediyoruz. Şu an başarı temellerini atıyoruz."

🏆 Kupada Rota Şampiyonluk: "En Kısa Yol"

Ziraat Türkiye Kupası’nın kendileri için stratejik önemine dikkat çeken Yalçın, grubu lider bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Türkiye Kupası'nın Avrupa kupalarına gitmek için en kestirme yol olduğunu belirten deneyimli hoca, "Kupayı kazanmak istiyoruz, hedefimiz sonuna kadar gitmek" dedi.


🔥 Derbi Mesajı: "Taraftarımız Merak Etmesin"

Hafta sonu Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak dev derbi hakkında da konuşan Sergen Yalçın, rakibi Galatasaray’ın gücüne vurgu yaparken taraftara söz verdi:

  • Zorlu Randevu: "Galatasaray güçlü ve iddialı bir takım. Bizi zor bir maç bekliyor."
  • Hazırlık Mesajı: "Taraftarımız hiç merak etmesin; derbiye en iyi şekilde hazırlanıp, Beşiktaş’a yakışır bir şekilde sahaya çıkacağız."

🚀

Muhabir: Haber Merkezi