"Ayağının dışı, canımızın içi" sözleriyle hafızalara kazınan Ricardo Quaresma, yeniden Beşiktaş gündeminde!

Siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi olan Portekizli yıldız için jübile planı masada. Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, seçilmesi halinde Quaresma’ya unutulmaz bir jübile düzenleyeceğini duyurmuştu.

Serdal Adalı, açıklamalarıyla Beşiktaşlıları heyecanlandırmıştı, taraftar ise hala Quaresma'nın ne zaman jübile yapacağını merak ediyor. İşte Adalı'nın dikkat çeken sözleri:

"Quaresma diyeceğim. Sergen de... Seyrine doyum olmuyor. Quaresma jübileyi hak etmiyor mu? Nisan-Mayıs gibi ona Beşiktaş'a yakışır bir jübile yapmak istiyorum." demişti.

Adalı-Quaresma Dostluğu Sürüyor

Serdal Adalı, yıldız futbolcuyla yakın ilişkilerini kulüpten ayrıldıktan sonra da sürdürdü. Quaresma'nın Beşiktaş için ne kadar özel bir isim olduğunu vurgulayan Adalı, “O formaya gönül vermiş herkesin istediği bir veda olmalı” demişti. Ancak henüz Quaresma için bir jübile düzenlenmedi ve jübilenin ne zaman yapılacağı ise hala merak konusu.

Quaresma'dan Yanıt

Beşiktaş'ın efsane yıldızı Ricardo Quaresma bundan 2 ay önce vermiş olduğu bir röportajda "Jübile maçı için Beşiktaş ile görüşmeye devam ediyorum. Ne zaman, nasıl bir maç yapabiliriz bunları çözmeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu. Ve görüşmelerin hala devam ettiğini belirtti.

Muhabir: Haber Merkezi