Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında SMS Grup Sarıyerspor ile Orfa Yapı Pendikspor karşı karşıya geliyor. Saat 20.00’de başlayacak İstanbul derbisi öncesinde iki takımın da ilk 11’i belli oldu. Sarıyerspor sahaya İbrahim Sehic’in, Pendikspor ise Utku Yuvakuran’ın koruduğu kaleyle çıkacak.
Trendyol 1. Lig'de 5. haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından birinde Sarıyerspor ile Pendikspor kozlarını paylaşacak.
1 Eylül 2026 Salı günü Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 20.00. Mücadele öncesinde iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11'ler de açıklandı.
Sarıyerspor'da kaleyi İbrahim Sehic korurken hücum hattındaki isimlerden Batuhan Kör, Efecan Karaca ve Andre Poko ilk 11'de yer aldı. Pendikspor cephesinde ise Utku Yuvakuran kalede görev yapacak; Yekta Sönmez, Rogerio Conceição do Rosario ve Mesut Özdemir de ilk 11'de sahaya çıkacak.
Sarıyerspor - Pendikspor İlk 11’leri
SMS Grup Sarıyerspor: İbrahim Sehic, Eşref Korkmazoğlu, Barış Alıcı, Marcos Alexandr Rodrigues Da Silva, Batuhan Kör, Efecan Karaca, Işık Kaan Arslan, Hasan Emre Yeşilyurt, Andre Biyogo Poko, Cebrail Karayel, Caner Osmanpaşa.
Orfa Yapı Pendikspor: Utku Yuvakuran, Berkay Sülüngöz, Ahmet Özkaya, Hakan Yeşil, Samuel Osamudiawan Günter Abifade, Yekta Sönmez, Kerem Kalafat, Rogerio Conceição do Rosario, Mesut Özdemir, Bekir Karadeniz, Furkan Mehmet Doğan.
Karşılaşmanın hakemliğini Emrullah Baydar yapacak. Baydar'ın yardımcılıklarını Emrah Ünal ile Anıl Çiftçi üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi Balıkesirli Berkay Ağış olacak.
VAR koltuğunda Batuhan Kolak, AVAR'da ise Kadir Sağlam görev yapacak.
Saat 20.00'de başlayacak mücadelede iki İstanbul ekibi Trendyol 1. Lig'in 5. haftasını puanla kapatabilmek için sahaya çıkacak.





