Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan Galatasaray’a "Dur" İhtarı: "Şampiyonluk Turu Hayali Kurmayın!"

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluk ilan etme ihtimalinin olduğu Samsunspor - Galatasaray maçı öncesi ortalık kızıştı. Fenerbahçe derbisini 3-0 kazanarak 26. şampiyonluk için dev bir avantaj yakalayan Galatasaray’a, Samsunspor cephesinden beklenmedik sertlikte bir yanıt geldi. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamalarda şampiyonluk kutlamalarına izin vermeyeceklerini ilan etti.


"Biz Onları Eli Boş Göndermeye İştahlıyız"

Galatasaray’ın Samsun’da şampiyonluk turu atma planlarına set çeken Yıldırım, "Galatasaray, Samsunspor maçında şampiyonluk turu düşünmesin! Biz onları buradan eli boş göndermek için iştahlıyız. Kutlama yapacaklarsa gitsinler Antalyaspor maçında yapsınlar," sözleriyle taraftarını ateşledi.


Fenerbahçe Medyasına "Baskı" Tepkisi

Kendisine özellikle Fenerbahçe camiası ve medyası üzerinden gelen eleştirilere de değinen Yıldırım, derbi sonucuyla rahatladığını itiraf etti:

"Derbide Allah'a şükür Fenerbahçe yenildi de üzerimizdeki baskı kalktı. Eğer Fenerbahçe yenmiş olsaydı, bütün medya beni arayıp 'Hadi bakalım göreceğiz' diyecekti. Sağ olsun Galatasaray işini derbide halletti gibi. Ama kimse beni Fenerbahçe ile düşman yapmasın, dostlarımın çoğu Fenerbahçeli!"


"Büyükler Yenemiyor, Bahane Aramayın"

Olası bir mağlubiyet durumunda "şike" veya "yatma" imalarının önünü şimdiden kesen Yıldırım, çarpıcı bir tespitte bulundu: "Galatasaray'ı yenmek için sahaya çıkacağız. Ama yenemezsek de kimse arkasında bahane aramasın. Çünkü Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor da bu sezon Galatasaray'ı doğru dürüst yenemiyor."

Kaynak: Beyaz TV