Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde akşam saatlerinde iki aracın kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen feci trafik kazasından acı haber geldi.
İlk belirlemelere göre 7 kişinin yaralandığı bildirilen kazada, hastaneye kaldırılan 14 yaşındaki çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada 6 kişinin tedavisi ise devam ediyor.
Kavşakta Şiddetli Çarpışma: 3’ü Çocuk 7 Yaralı
Kaza, Sakarya’nın Kaynarca ilçesi D-014 kara yolu Kulaklı Mahallesi kavşağında meydana geldi. Sürücülerinin kimlikleri henüz öğrenilemeyen 54 AKH 974 plakalı hafif ticari araç ile 34 ACR 534 plakalı otomobil kavşakta şiddetli bir şekilde çarpıştı.
Çarpışmanın şiddetiyle araçlar savrulurken, her iki araçta bulunan ve 3’ü çocuk olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye adeta ekipler seferber edildi; olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.
Hastaneden Acı Haber Geldi: 14 Yaşındaki Halil Kurtarılamadı
İtfaiye ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, durumları kritik olan yaralılar ambulanslarla çevredeki Kaynarca ve Yenikent devlet hastanelerine sevk edildi. ancak hastaneden gelen son dakika bilgisi yürekleri dağladı.
-
Hayatını Kaybeden Çocuk: Kazada ağır yaralanan ve hastanede yoğun bakıma alınan 14 yaşındaki Halil Acar, doktorların tüm çabalarına ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
-
6 Yaralının Tedavisi Sürüyor: Kazada yaralanan diğer 6 kişinin hastanelerdeki tedavilerinin devam ettiği, ekiplerin yaralıların sağlık durumlarını yakından takip ettiği öğrenildi.
Kaza Noktasında İnceleme Başlatıldı
Kaza nedeniyle D-014 kara yolunun Kulaklı Mahallesi mevkiinde trafik akışı jandarma ve polis ekipleri tarafından kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan hafif ticari araç ve otomobilin çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından temizlik çalışmaları yapıldı ve trafik normale döndü. Güvenlik güçleri kazanın meydana geliş şekli ve kusur tespitiyle ilgili geniş çaplı tahkikat yürütüyor.





