Muhabir: Politika Gazetesi
Sağanak yağmur depremzedelere zor anlar yaşatıyor
Kahramanmaraş’ta akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, çadırlarda yaşayan depremzede vatandaşlara zor anlar yaşattı.
Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük depremin ardından birçok vatandaş evlerini kaybederek, kurulan çadır kentlere yerleştirildi. Dulkadiroğlu ilçesi Doğukent Mahallesi'nde çadırlarda yaşayan depremzedeler, akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmura çadırlarında ve yemek sırasında yakalandı. Hava muhalefetinden dolayı zor anlar yaşayan depremzede vatandaşlar, yaşadıkları zorlukları anlattı.
Hava muhalefetinden olumsuz etkilendiklerini söyleyen bir vatandaş, “Hava şartları bir anda zorlaştı ve akşam saatlerinde yağmur yağdı. Bereket yağdı, bizim için iyi oldu ama bir yandan da evsizler, vatandaşlar ve çadırda kalanların zorluk yaşayacağını düşünüyorum. Allah yardımcıları olsun, devletimize zeval vermesin” dedi.
Yorumlar
Trend Haberler

Garanti Bankası Neden Çöktü? Bankadan Açıklama Geldi!

Garanti Bankası'na Siber Saldırı mı Düzenlendi? Ne Zaman Erişime Açılacak?

Rekabet Kurumu hepsi için soruşturma başlattı! Süt ve yem firmalarına yakın takip

TÜPRAŞ’ta Şaşırtan Ralli! Hisseler Bir Günde Uçtu

Garanti Mobil Çöktü! Garanti BBVA Müşteri Hizmetlerine En Hızlı Nasıl Bağlanılır?

On Numara 2 Mayıs 2025 Sonuçları Açıklandı! İşte Kazanan Numaralar…