Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek ara transfer döneminde yaşanan perde arkası gelişmeleri ilk kez paylaştı.

Santrfor transferi yapılamamasıyla ilgili eleştirilere açık yüreklilikle yanıt veren Saran, dünya yıldızlarıyla yapılan pazarlıkları tek tek ifşa etti.


🚀 Üç Dünya Yıldızı Radardaydı

Başkan Saran, devre arasında gol yollarını güçlendirmek için çok önemli isimlerle temas kurduklarını ancak çeşitli engellere takıldıklarını belirtti. İşte Fenerbahçe'nin masasına oturduğu o isimler:

  • Ademola Lookman: Saran'ın bizzat istediği isimlerin başında geliyordu ancak transfer gerçekleşmedi.

Lookman-5


  • Alexander Sörloth: Eski tanıdık Sörloth ile görüşüldü fakat oyuncu kanadından "Mayıs ayında geliriz" yanıtı alındı.

Alexander Sörloth1


  • Darwin Nunez: Liverpool’un yıldızı Nunez de Fenerbahçe’nin ciddi şekilde nabız yokladığı isimler arasında yer aldı.

Nunez


🛡️ "Hata Varsa Benim Hatamdır"

Transfer sürecinde yaşanan aksaklıkların sorumluluğunu üstlenen Sadettin Saran, samimi açıklamalarda bulundu. En-Nesyri'nin durumunun ve Jhon Duran’ın Bükreş maçındaki performansının planları değiştirdiğini söyleyen Saran, şu ifadeleri kullandı:

"Devre arasında transfer yapmak çok zor. Eğer bir hata varsa benim hatamdır; alınamadıysa ben alamadım. Kimsenin bir eksiği yok. Ancak önceliğimiz orta sahaydı ve geldiğimiz noktadan memnunum."


Mayıs Ayı Hareketli Geçecek

Saran’ın açıklamaları, Fenerbahçe’nin transfer rotasını şimdiden yaz dönemine kırdığını gösteriyor. Özellikle Sörloth ve diğer bazı isimlerin "Mayıs ayında görüşelim" mesajı vermesi, sarı-lacivertli taraftarlar için şimdiden büyük bir beklenti oluşturmuş durumda.

Muhabir: Haber Merkezi