Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret etti.
Ziyarete Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Fatih Satıl da katıldı. Rektöre hastane yönetimi ve birim sorumluları eşlik etti; Hastane Başhekimi Doç. Dr. Bahadır Çağlar, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Süha Serin ve Doç. Dr. Bülent Atik ile Hastane Başmüdürü Öğr. Gör. Bülent Duman ziyarette hazır bulundu.
Birimlerde Yürütülen Çalışmalar İncelendi
Ziyaret kapsamında Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Psikiyatri Polikliniği’nde Prof. Dr. Tunay Karlıdere, Çocuk Cerrahisi Polikliniği’nde Prof. Dr. Bahattin Aydoğdu, Prof. Dr. Mehmet Hanifi Okur ve Doç. Dr. Ahmet Hikmet Şahin ile görüştü. Ayrıca Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi’nde Prof. Dr. Tülin Akarsu Ayazoğlu, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde Doç. Dr. Mine Özdil Çirkinoğlu ve Obezite Cerrahisi Birimi’nde Doç. Dr. Ferhat Çay ile birimlerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Sağlık Hizmetleri ve Teşekkür
Rektör Oğurlu, ziyaretinde Balıkesir Üniversitesi Hastanesi’nin sağlık hizmeti kalitesinin her geçen gün yükseldiğini belirtti. Hastane yönetimi, öğretim üyeleri ve sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Rektör, üniversitenin sağlık alanındaki hizmetlerinin şehir ve bölge açısından önemine dikkat çekti. Ayrıca hastane yönetimine, birim yöneticilerine ve personele görevlerinde başarılar diledi.







