Yeni sezon kadro yapılanmasını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray'da, transfer bütçesini ve yabancı kontenjanı stratejisini tamamen değiştirecek sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan ekibi Neom ile yapılan uzun görüşmelerden sonuç alınamaması üzerine takımda kalan milli yıldız Barış Alper Yılmaz, İngiltere Premier Lig kulüplerinin birinci hedefi haline geldi.


Everton 35 Milyon Sterlin İle İstanbul'a Geldi!

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgilere göre Tottenham ve Fulham, 26 yaşındaki milli kanat oyuncusunu transfer listesinin ilk sıralarına ekledi.

Burhan Can Terzi'nin kulis haberine göre ise Premier Lig ekibi Everton yetkilileri, Barış Alper Yılmaz transferini bitirmek amacıyla resmen İstanbul'a çıkarma yaptı. İngiliz temsilcisinin, milli futbolcu için masaya tam 35 milyon sterlinlik iddialı bir bonservis paketi koyduğu ifade edildi.


Baris Alper Yilmaz


Barış Alper'in Satışı Leao Operasyonunun Kilidini Açacak

Kadro mühendisliği doğrultusunda Milan'dan ayrılmaya hazırlanan dünya yıldızı Rafael Leao'yu ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptırmadan bitirmek isteyen Galatasaray yönetimi için Barış Alper Yılmaz'ın satışı kilit rol oynuyor.

Ayrılığın gerçekleşmesi durumunda sarı-kırmızılı kulüp hem devasa bir bonservis geliri elde edecek hem de yabancı kontenjanında kritik bir alan açacak.


Bütçe Yıldızlara Akacak: Rafael Leao, Can Uzun ve Enciso!

Milli yıldızın rekor bir bedelle İngiltere'nin yolunu tutması halinde Galatasaray yönetimi elde edilecek bu sıcak kaynağı vakit kaybetmeden hedeflenen transferlere aktaracak.

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ile amansız bir transfer yarışında olduğu Rafael Leao operasyonunu resmiyete dökecek. Bunun yanı sıra gurbetçi yetenek Can Uzun ve Paraguaylı yıldız Julio Enciso hamlelerine de hız kazandırılarak kadro tamamlanacak.

Kaynak: Yağız Sabuncuoğlu