Guardiola’dan Galatasaray Muhtırası: "Osimhen Üst Düzey, Kaliteleri Korkutucu!"
Şampiyonlar Ligi'nde lig etabının son maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda dünya devi Manchester City ile karşı karşıya geliyor. Kritik mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan efsane teknik adam Pep Guardiola, sarı-kırmızılı ekibin gücüne vurgu yaparak futbol dünyasına mesaj gönderdi.
"Osimhen ve Kanat Hızı En Büyük Tehlike"
Galatasaray’ın hücum hattını detaylıca analiz eden Guardiola, temsilcimizin kalitesinden çekindiğini gizlemedi. Başarılı çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı:
"Galatasaray'ın en zor yanı sahip olduğu kalite. Osimhen tartışmasız üst düzey bir oyuncu. Kanat oyuncuları ise inanılmaz hızlı. Torreira, Lemina, İlkay... Hepsi çok tecrübeli ve ne yapacağını bilen isimler. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine karşı oynayacağız."
Eski Dostlar İlkay Gündoğan ve Leroy Sane Hakkında Sıcak Mesajlar
Kariyerlerini Galatasaray'da sürdüren eski öğrencileri İlkay Gündoğan ve Leroy Sane hakkında gelen soruyu yanıtlayan Guardiola, duygusal anlar yaşadı:
"Onun geri dönmesi harika. İlkay muazzam bir karakter, Kevin De Bruyne ve Bernardo Silva ile harika bir bağı vardı. Mükemmel bir insan. İlkay Gündoğan ve Leroy Sane’yi tekrar sahada görmek inanılmaz olacak."
“Türkiye'de Atmosfer İnanılmaz"
Daha önce teknik direktörlük kariyerinde Türk takımlarına karşı deplasmana gitmediğini hatırlatan Guardiola, atmosfer hakkında şunları söyledi:
"Futbolcuyken Türkiye'de deplasmana çıktım. Bazı oyuncularımla konuştum; Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yarattığı atmosferin inanılmaz olduğunu biliyorum. Yarın hem bizim için hem de Galatasaray için büyük bir gece olacak."





