Muhabir: Politika Gazetesi
PENÇE-KİLİT HAREKATINDAN BİR ŞEHİT HABERİ DAHA
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen P. Söz. Er Hakan Köroğlu’nun şehit olduğunu duyurdu.
MSB’den yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 26 Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Hakan Köroğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.
Yorumlar
Trend Haberler
İnternet Neden Yavaşladı? 16 Nisan Sosyal Medyaya Bant Daraltma mı Geldi? İşte İnternet Hızındaki Düşüşün Nedeni!
RTÜK ve Kanallar Harekete Geçti! Teşkilat, Eşref Rüya ve Uzak Şehir Yayından mı Kaldırılıyor? Şiddet Sahnelerine Neşter!
Bugün Kuruluş Orhan Var mı, Saat Kaçta? 15 Nisan 2026 ATV Yayın Akışı ve 22. Bölümde Yaşanacaklar!
İnternet Neden Yavaşladı? Okul Saldırısı Sonrası Flaş Karar! X, Instagram ve WhatsApp’a Erişim Kısıtlaması
Fuat Göktaş Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? TFF'deki Görevi Ne? Ne İş Yapıyor?
İnternet Neden Yavaş? 15 Nisan 2026 Sosyal Medya Çöktü mü, Bant Daraltma mı Geldi? İşte Son Dakika Detayları!





